Sjukhuset med Nelli

Vid 11 tiden idag hade mamma ringt. Vi var nere i spa´t o jag skulle sola o Anders skulle gå o ringa på rummet för att kolla hur det gick med barnen. När jag nästa hade solat klart så kom Anders o sa att Nelli var på Näl för hon hade ramlat av barstolen.  Läkaren hade precis varit inne o kollat på henne . Eftersom hon hade svimmat av lite o ville somna där hemma så ville han att hon skulle vara kvar över natten för observation. Mamma sa att hon var sig själv o lekte för fullt med Arfwid. När vi kom till Näl så sov hon och vi satt o prata med mamma om Nelli o våran weekend. Efter ett par timmar åkte mamma, Anders o Arfwid hem o Jag o Nelli var kvar själva.

Så vi badade i baljan         Myste med sin mamma   
     



Var inte glad när man inte fick kamran när mamma skulle ta kort  på      

sjukhusets nattschorta

Vi får träffa läkaren imorgon vid 9.00 och åka hem för hon visar inga tecken på någon blödning som det är nu.

Tack för det !!!

Kram

Romantisk Weekend

Jag o min ljuvliga man var på en romantik weekend på Sjögården spa o konferans som ligger på Ellös.
Jag överaskade honom med detta och vi hade det helt underbart.

Vi börja med en fotbehandling på 40 min o efter den underbara behandlingen fick vi var sitt glas vin i jacuzzi.























Här låg vi i Jacuzzi o hade det underbart !!
     &      
Här redo för en 3 rätters på restaurangen

  
o här är vi lite senare. Mmmm o knasig

Vi hade det jätte mysigt o det var inte sista gången vi var där.

www.sjogarden.se

Gå in o kolla själva.

Kram


Fått ny frisyr!

Nu har jag äntligen fått klippt mig. Känns jätte skönt. Brun färg i botten med slingor. Underbart!

Här kommer några kort.....


  

Så nöjd!!

Kram

Kväll med Team Paulsen

Vi har varit på en seminarium hos Glen o Susanne Paulsen.

Fick info om produkter om viktminskning, bara närings behov eller viktökning. Var väldigt intressant. Fick veta mycket om fetter, vitaminer o mineraler m.m.  Rekommenderar.

Fick oxå en provomgång på hudvård o handset.


       
Jag, Madde, Mamma och Malin får känna på lite krämer. Underbart!

Kram

Ridskola för pojkarna!!

Idag har Arfwid o William börjat på ridskola.

Arfwid började på Liori stall i Bokenäs. Vi var där vid 10 men vi var visst 1 timme förtidiga. Det var bara bra för Arfwid var lite blyg. Vi gick o kolla ridbanan så den var OK. När vi kom tillbaka till stallet kolla vi till hönorna, getterna, kaninerna och katterna. När klockan var 11 och lektionen börja så kom hästarna in och ryktades, sadlades och tränsades. När allt var klar så fick Arfwid hoppa upp och han var en kung i sadeln. Hästen han red hette Osborne. Efter lektionen hjälpte han till med att ta av hästen sadeln o tränset. Sen gick vi och fika innan vi skulle åka till Williams ridskola i Uddevalla.

William började på Nöthult i Uddevalla med kusinen Ebba. Lektionen började de 13,30 och vi var där 13.20. När vi kom dit gick vi och hämtade en hjälm. Träffa en tjej i stallet som hjälpte oss till ridhuset där hästen Fimpen stod och väntade på William. Han fick hjälp att komma upp och börja rida. Först skritta de fram hästarna sen gick de över bommar, gick imellan bommar och trava. Efter lektionen hjälpte william till att ta hästen till stallet och sadla av.

Pojkarna var jätte duktiga (inga kort glömde kamran) :-(

I♥Y

Kram

EN OFÖRGLÖMLIG HEMRESA

I NATAL

Kom till flygplatsen kl:12,00 och planet gick 15,50. Skulle köpa flygbiljett till Ludvig. Hade fullmakten, passet,å de andra papprena. Kom fram till TAM´s disk och då säger de att jag inte få köpa någon biljett för att papprena stämmer inte. Fick vänta tills Maize kom å hon kom 14,10 och jag hade då väntat sedan kl: 12,45. Det var en väldigt lång väntan. När Maize kom så blev det fart på dom och efter 20 min till kom advokaten. När kl: var 15,35 fick jag biljetterna och var incheckad. Tog väskorna å barnen och gick med stora steg till passkontrollen. Gick på planet 15,47 så det var precis. 

I RIO DE JANEIRO


Kom i tid till Rio. När vi kom av planet tog vi en fika innan passkontrollen. För vi var redan incheckade. Så kom vi till passkontrollen. De kollade på passen och fullmakten å sa att de var tvungen att ta kopia på mitt o Ludvigs pass. Så en av personalen på Tam sprang och fixa det. 
Undertiden så pratade Maize med han på fedirala polisen. Förklarade att han var henne släkting, att han skulle adopteras av oss, att han hade varit i Sverige förut m.m. Då var kl: 23,25 och planet gick 23,55. När personalen på Tam kom med kopiorna på våra pass och vi trodde att det var OK så gick Danne å Maize igenom tullen och väntade.
Till mig och pojkarna sa en kärring till oss att gå och sätta oss. Varför förståd jag aldrig. Inte förrän efteråt.
När klockan var 23,45 hade jag fortfarande inte fått gå igenom tullen. På andra sidan hade Danne och Maize bordat planet för de hade fått informationen att polisen bara skulle ta några kopior så skulle vi komma. Men klockan blev 23,50 å 23,55 då planet skulle gå. När klockan blev 00,00 så frågade jag om jag hade missat planet och de sa JA. Då brast de och jag blev helt knakt.
Vid 00,10 kom han från polisen och sa att papprena inte stämde att jag behövde ett domarstols utlåtande av något slag. Då frågade jag på hur jag skall gör det ,för jag kan inte språket, känner ingen i Rio, de i Natal sa att papprena var OK att det inte skulle vara några problem i Rio.
De som jobba på TAM var jätte snälla. De sa till mig "Gråt inte vi löser detta" Jag fick gå med till deras kontor och vänta. Då kom det en tjej som prata engelska som fråga om jag ville åka tillbaka till Natal eller om jag ville vara kvar här. Då sa jag att jag ville åka tillbaka till Natal för jag känner folk där som kan hjälpa mig.
Efter ca: 15 minuter kommer hon tillbaka och säger att jag får åka till SAO PAULO och sedan vidare till PARIS nästa dag. Då fråga jag " behöver jag inget från domaren då?" . Hon svarde nej för det är  lättare med papper där. Jag har fortfarande inte fattat vad hon menade. Men men. 
Efter det så sprang jag och Arfwid på toa och när vi kom tillbaka så sa hon till oss att planet som vi skulle varit med har vänt och att vi kommer att få åka hem idag. Jag trodde att hon skojade först men så la de på vårat bagage på bandet och vi gick till passkontrollen igen. Denna gången kom vi igenom både passkontrollen och tullen. Vi blev eskorterade av 2 jätte snälla killar från TAM. Vi gick ut till en lite buss som körde oss till planet. När vi gick på såg jag Maize o Danne och gav de en släng puss av ren lycka.
När vi kom till våra stolar kom Danne och prata med mig. Då berättade han att när de stod på startbanan hade de fått punktering och fick vända tillbaka för att fixa det, Tack vare det så kom jag hem som jag skulle. Ibland får man ha turen på sin sida.


I PARIS

Efter ca 10 timmar i planet var vi Paris. Äntligen Europa. Så skönt!!! 
Vi gick av planet då var första passkontrollen. Det var inga problem och inte heller andra. Det kändes väldig bra. Så åkte vi buss från 2A till 2G. När vi kom till 2G skulle vi checka in och då hittade han inte Ludvigs biljett så jag fick åka tillbaka till 2A " TAM´s disk" för att hämta biljetten till honom och tillbaka igen. Tack vare Danne o Maize å Patrik o Gracy så slapp jag ta med pojkarna. Det gick snabbt o lätt. Genom tullen gick oxå bra. När allt var klart så gick vi och tog en fika innan planet skulle gå. Jag gillar Paris inga större problem iallafall.
Landade i Sverige 21,20.

ÄNTLIGEN  HEMMA

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST. (De orden stämmer verkligen!!!)

Kram


Laddar för hemresan på Tisdag


På tisdag åker vi hem till Sverige igen efter 5 veckor i solen. Det har varit helt underbart att komma till värmen ett tag. Det är bara vi kvar. Anders och Nelli åkte hem för 2 veckor sedan. 



 Innanjag skall åka hem till Sverige.         

Välkommen till min nya blogg!

Hej nu har jag äntligen fått en blogg. Jag har funderat på det länge men inte vetat hur och inte haft tid att lära mig. Den kommer mest att handla om mig å min familj men även lite annat oxå!


RSS 2.0