Ridskola för pojkarna!!

Idag har Arfwid o William börjat på ridskola.

Arfwid började på Liori stall i Bokenäs. Vi var där vid 10 men vi var visst 1 timme förtidiga. Det var bara bra för Arfwid var lite blyg. Vi gick o kolla ridbanan så den var OK. När vi kom tillbaka till stallet kolla vi till hönorna, getterna, kaninerna och katterna. När klockan var 11 och lektionen börja så kom hästarna in och ryktades, sadlades och tränsades. När allt var klar så fick Arfwid hoppa upp och han var en kung i sadeln. Hästen han red hette Osborne. Efter lektionen hjälpte han till med att ta av hästen sadeln o tränset. Sen gick vi och fika innan vi skulle åka till Williams ridskola i Uddevalla.

William började på Nöthult i Uddevalla med kusinen Ebba. Lektionen började de 13,30 och vi var där 13.20. När vi kom dit gick vi och hämtade en hjälm. Träffa en tjej i stallet som hjälpte oss till ridhuset där hästen Fimpen stod och väntade på William. Han fick hjälp att komma upp och börja rida. Först skritta de fram hästarna sen gick de över bommar, gick imellan bommar och trava. Efter lektionen hjälpte william till att ta hästen till stallet och sadla av.

Pojkarna var jätte duktiga (inga kort glömde kamran) :-(

I♥Y

Kram

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh tack gumman! Det var verkligen lika roligt som vanligt att få träffa er..!Japp hoppas faktiskt med på promenad snart med dig..!Gud vad fin lille Ludvig var!!!!!!Riktigt stabil liten krabat!Nu har vi målat fönster här o jag skall försöka komma på ngt roligt att äta samt städa..=)

2009-02-08 @ 14:48:35
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Linda

hihi skall bli kul,gillar Buzzador kampanjerna;)

Nu vill vi se lite mer bloggande här=)

Kram stumpan;)

2009-02-11 @ 11:48:22
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0