Denna vantan vantan !!!

Har idag varit och kolla om jag kan oppna konto har nere och det verkar som det kan ga. Skall dit imorgon igen. Hoppas det blir klart da. Pratade med Maize ikvall och hon hade pratat med Advokaten och han skulle till domarna imorgon. Anders sa till mig att det var klart med att vi kunde adoptera ett barn i brasilien men det var det inte. Sa jag hoppas att min advokat har nagot bra att saga imorgon. Maste halla humoret uppe......

God natt allihop

Kram

Kommentarer
Postat av: Malin

2011-03-13 @ 13:59:38
Postat av: Malin

Ja, vännen jag förstår att väntan känns olidlig. Nu är det ju bara du och de två små oxå.....men vi finns här o tänker på er. Glad att du ringde igår, skönt att få höra din röst, o Gustav glad över att få prata med Ludvig. Oskar ringde o gratta William senare o han berättade att han fått en lego polisbåt av mormor :) Imorgon är det ny vecka och då hoppas vi på mycket!!! Kramar o kärlek från Lögås <3

2011-03-13 @ 14:01:47
Postat av: Linda-Blivande Mamma

Ja denna jäkla väntan!Håller tummarna här på Egersten!

På söndag så får jag veta när,var,hur de tänker sätta igång mig för bebis vill tydligen inte komma ut;)

2011-03-17 @ 11:03:57
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Linda-Blivande Mamma

Åh kommer ni hem på lördag vännen, innebär det att allt är färdigt?Håller tummarna för det iaf!

Ja exakt har förstått det så jag tänker minsann inte gå därifrån förrens jag blir igångsatt om det innebär att jag sätter mig ned på golvet o demonstrerar,hehe!

Så ja till lördag får vi verkligen hoppas att vi har vår lilla envising hos oss, skickar ett litet sms, när bebis har ploppat ut;)

Tusen kramar ifrån oss...!

2011-03-19 @ 13:40:44
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Linda-Blivande Mamma

Haha jo dessa blev faktiskt lyckade, tro det eller ej,haha!

Allt såg bra ut har skrivit mer utförligt i bloggen..Patrik sade till mig att Linda du har säkert inte fattat att du har regelbundna värkar..haha kolla min ctg kurva i bloggen så får du se;) Jag bara näää jag har tydligen inte fattat detta;) Men som sagt nu inväntar vi smärtan här!

2011-03-20 @ 12:34:32
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0